keskiviikko 19. toukokuuta 2010

Kaikenlaista




Viime viikolla maalasin meidän vanhat rottinki kalusteet punaisiksi. Tänään tuli testattua niitä ekaa kertaa lounaan ääressä. Tein myös ensimmäiset koe-erät häämuffineista ja kyllä, muutama hyväkin löytyi, mutta tein myös elämäni pahimman muffinin, en suosittele, tämä sitruuna muffini oli jotain aivan kamalaa. Mustikka ja suklaa versiot siis onnistuivat ja vegaanisena versiona, ohje täältä.
Illalla maalasin vielä taulunkehyksiä ja vintiltä löytyneen tarjottimen.
Fridalle puhkesi eilen muuten kaksi alahammasta, sillä selittyi muutaman päivän kiukuttelu ja kirkuminen..

Last week I painted our rattan furnitures to red. Today I tested them first time and I had my luch with them. Also today I started baking first test entry of muffins to our wedding party and yes, there was few good ones, but oh my god I also did one of disgusting muffin ever. Well, bluberry and chocolate muffins were good and I did them vegan.In the evening I painted some frames and this tray what I found from attic.
By the way Frida had her first two tooth yesterday, that explaind lot of screaming and tantrums..

4 kommenttia:

  1. Jee, ekat hampaat! :D
    Ompa hyvän näköset nuo puutarhakalusteet. Maalasitko sprayllä vai pensselimeiningillä? Ja mistä oot ostanu noita muffinivuokia? Mie oon katellu jos näkyis värikkäitä, mutta en oo täällä nähäny muuta ko perus valakosia ja ruskeita. Tylsää.

    VastaaPoista
  2. Noi kalusteet maalasin pensselillä ja maalina oli empire kalustemaali.Muffinsivuoat on ikeasta,mut laitan tänään myöhemmin postauksen missä on linkki ainakin yhteen muffinsi vuoka kauppaan netissä. Ja Bruno merkkisiä muffinsivuokia ( joita saa ainakin cittarista ja prismasta )saa nykyään kuvioituna, oli seepraa ja barokkia ja retropalloisia..varmasti löytyy sieltäkin päin.

    VastaaPoista
  3. Okei! Pittääpä katella vähä tarkemmin. Tahtosin ehkä jotaki herkkää prinsessamallia. :D

    VastaaPoista
  4. Duunikamu tarjosi viime viikolla vegaanisia muffinsseja - makuina kookos, minttu ja pähkinä. Maistoin itse mintun ja pähkinän makuisia jotka olivat molemmat tosi hyviä, mutta kuulemma kookos-muffinssit olivat kaikista parhaimpia. Jos haluat niin voin kysellä reseptejä testailtavaksi?

    VastaaPoista