keskiviikko 28. huhtikuuta 2010

Artisokkapiiras


Tulipahan tehtyä kevään kunniaksi artisokkapiirasta, resepti on ihan omasta päästä;

400g valmista piirakkataikinaa
7 aurinkokuivattua tomaattia silputtuna
240g artisokan sydämiä puolitettuina
50g aurajuustoa murennettuna
100g edam juustoa raasteena
7 kirsikkatomaattia puolitettuina
Mustapippuria
Kuivattua basilikaa
Valkosipulijauhetta

Painele piirakkataikina vuokaan. Levitä pohjalle aurinkokuivatut tomaatit ja artisokan sydämet, murenna päälle aurajuustoa. Ripottele päälle hiukan mausteita. Sekoita vielä ainekset keskenään vuoassa. Levitä päälle edam juusto ja laita pinnalle puolitetut kirsikkatomaatit. Paista uunnissa 200 astetta n.30 min.

Hyvää oli vaikka taas kerran kuva kertoo muuta..

I made some artichoke pie 'cause it's spring, recipe is from my own head;

400 grams ready made pie paste
7 sundried tomatoes shredded
240 grams artichoke hearts halfd
50 grams blue cheese crumbled
100 grams edam cheese grated
7 cherrytomatoes halfd
Blackpepper
Dried Basil
Garlig powder

Press piepaste to the pan. Spread sundried tomatoes and artichoke to the bottom, crumble blucheese and spices over. Mix up all ingredients in pan. Spread edam cheese and put cherrytomatoes on the top. Bake in the oven 200 celsius degrees around 30 minutes.

It was goood even the picture is telling something else..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti