sunnuntai 11. huhtikuuta 2010

Energia puuska




HOh, Tämä on jo suhteellisen pelottavaa...sen lisäksi, että pesin ne ikkunat ja kävin vaunulenkillä, ehdin ostaa siemeniä ja kylvääkin ne. Siivosin keittiön ja päällystin lattian matoilla, koska en enää kestä katsoa kamalaa mäntylattiaa. Alfa kiinnitti ikkunalaudan paikoilleen, jonne saadaan yrtit kasvamaan. Fridalle laitettiin pinnasänky meidän makuuhuoneen nurkkaan( jonka löysin muuten meidän vintiltä ) maalasin sen aiemmin tällä viikolla. Ehdin vielä kirjottaa päivänpäätteeksi ennakkotehtävien tekstiosuutta melko lailla valmiiksi. Nyt on niin teho olo, että on pakko juoda lasillinen kuoharia sen kunniaksi, hyvä minä!


HUh, This is almoust scary..that I washed windows and wen't to carriage walk, I had time to buy flower seeds and had time to seed them. I cleaned the kitchen and I covered kitchen floor with carpet, 'cause I can't watch this horrible pinewood floor anymore. Alfa nailed windowsill on it's place, that I can grove some herbs on that. We putted Frida's cot ( what I founded bytheway on our attic ) I painted that earlier in this week. I had time to write textpart to my previews and now it's almoust done.
Now I feel so powerful that I have to drink one glas sparkling wine.

2 kommenttia:

  1. Huh. Miten sulla riittää vuorokauessa tunnit tehhä noin palijon kaikkea?! Energiasta nyt puhumattakaan. Muista välillä löhötä!

    VastaaPoista
  2. Joo kyllä mie sen löhöilynkin muistan, eilinen tehoilu oli jo vähän absurdia..!

    VastaaPoista