keskiviikko 1. syyskuuta 2010

En osaa päättää





Talvi tekee tuloaan,Frida tarvitsee uuden haalarin.On vaan niin vaikea päättää näistä kaikista ihanista vaihtoehdoista mikä ois just se järkevin..
Tarjolla olisi punainen perus haalari Lindex;(mikä on mielestäni niin tylsä et en edes harkitse sitä..
Sitten olisi Mini a turen lumipuku ihan mahdottoman söpö ja ihan ok hintainen,mut en tiedä miten toi toimii käytännössä kun siinä on toi vetskari jalkojen välissä.Koot kyllä menee kaksivuotiaille asti,joten olisi oletettavaa, että haalari on suunniteltu niin siinä oikeesti pystyy myös kävelemään..tiedä siitä sitten..
Sitten ois vielä Småfolk talvihaalari, aika kallis,mutta ihan söpö,vesipitävyys oli todella huono,joten voi olla,että tuokin jää nettikaupan hyllyyn.
Ja viimeisenä Molo kidsin talvihaalari,aika söpö ja ainakin värikäs ja varmasti autoilijat ja muut mopoilijat huomaa sateenkaarilapsen,mutta hinta on aika kallis ja en tiedä onko järkeä maksaa niin paljon talvihaalarista,mitä tulee käytettyä vain yksi talvi..AArgh vai pitäisikö vaan mennä kirpparille ja etsiä joku käytetty??
Että tämmösiä pohdin.


Winter is coming and Frida needs a new snowsuit. It is just so hard to decide what she needs ( or me..)..there is million options and I don't know what to choose
There is the basic red one wich is so boring that I'm now thinking to leave it..price is ok.
then we have very cute Mini a ture snow suit and price is ok,but I don't know how it's working with crawling and walking baby..there is size until 18 months but still it looks like it's made for babies only..I don't know
Then there is Småfolk snowsuit wich is cute but expensive and it doesn't keep water away that good,so I think that's gonna stay in self also.
Anbd last we have Molo kids Snowsuit,wich is cute and very colorful,that every cardriver sees the rainbowchild.But it's so expensive that I don't know is there any point to pay that much money for a snowsuit what you are wearing only one winter..
AArgs I don't know maybe I just should go to the fleamarket and try to find some old one..??

5 kommenttia:

  1. Miusta tuo vaihtoehto numero kaksi on jotenkin eniten teiän näkönen. Terveisin Niina Nimetön

    VastaaPoista
  2. Tuo musta on kyllä ihana, mutta en tiiä onko se sitten miten käytännöllinen..Nuo kolme muuta vaikuttaa mallilta paljon mukavimmilta. Siinä puvussa pitää kuitenkin pystyä konttailemaan ja köpöttelemään ja sen pitää olla semmonen tietyn mallinen, että lapsi pystyy siinä touhuumaan. Vaikuttaa jotenkin tönköltä tuo mustan materiaali, mutta pitäs ehottomasti nähä livenä. Kuva saattaa vääristää. Ja vedenpitävyys on kyllä tärkee ominaisuus. On mukavampi möyrii lumessa kun ei heti kastu läpimäräks. Ihanaa ku tulee talvi! :) -ME-

    VastaaPoista
  3. Miksköhän muuten hyvän laadun pitää olla liian usein tylsän näköstä? -ME-

    VastaaPoista
  4. Mie osatsin tuon ekan vaihtoehon mustana tai sitten tuon sateenkaaripuvun. Tuo eka vaikuttaa kaikista parhaalta, mutta tuo sateenkaaripuku on jotenkin niin symppis. :) -ME-

    PS. Innostuin kommentoimaan..

    VastaaPoista
  5. niin totta toi sateenkaaripuku on kyllä tosi symppis,mutta toi musta on vaan niin hieno...mietinkin tässä et pitäiskö vaan tilaa ja testaa himassa et miten toimii.toi ykkönen on kyllä todella tylsä,mut joo mustana sekin vois toimii..talvea odotellessa.

    VastaaPoista