tiistai 30. maaliskuuta 2010

kaaosta ilmassa



Tänne mahtuis kolmekin vauvaa!





Huomatkaa mun lämpöä rakastava työtoveri Sylvi





Tosi style, tilasin valkoisena



Mä teen ennakkotehtäviä kuin hullu ja meidän työhuonekin alkaa näyttää siltä. Alfa on tietysti aivan onnessaan tästä 'siistiydestä'. Stresseissäni hajotin myös puhelimeni, joten uusi lähti tilaukseen. Tilasin tollasen Nokian 6760 sliden, näyttää niin päheeltä etten varmaan osaa sitä edes käyttää..!
Nyt onkin hyvä taas miettiä millaisissa olosuhteissa mä asun 2000- luvulla; Mulla ei ole puhelinta ( onneksi on netti! ), meillä ei ole juoksevaa vettä ja meidän vessa on nuorempi kuin meidän tytär ja tietenkään se ei toimi vedellä.
Huaah, onneksi nyt näyttää siltä, että saan ennakkotehtävät tehtyä ja ehkä jopa palautettua, vielä on paljon tekemistä, mutta on myös idea mikä toteuttaa..

I'm doin' my preview work as a crazy and our work room is starting to look like that..Alfa is of course very happy of that..On my stress I also broked my phone and now I need to get a new one, well I ordered this new Nokia 6760 slide, wich is looking so hifi that I don't know how to use it..!
Now it's a good time to think how I live in 2000 century; I don't have phone ( but I have internet! ), we don't have runnin' water and our toilet is younger then our daughter and it's not using any water of course.
Huaah, gladly it's looking that I am getting mu previws done and maybe even return, I have lot to do, but now I have an idea.

6 kommenttia:

  1. Hirmusesti tsemppiä loppurutistusta varten! Sie kyllä ehit saaha homman valamiiksi. Työhuonekuvasta päätellen oot saanu jo palijon aikaan! :D

    VastaaPoista
  2. Kiitoksia! Tuntuu siltä, että lähinnä oon vaan sotkenu tota työhuonetta..No loput teen punkun voimalla öisin kun kaikki muut nukkuu..

    VastaaPoista
  3. Moi! No toi sun puhelinepisodi selittää miks et vastaa miun viestiin :) ootko pääsiäisen kotona? Naamakirjasta miut saa kiinni jos haluaa.
    t.Ruska

    VastaaPoista
  4. Pääsiäinen ollaan kotona,ois mukava nähdä!

    VastaaPoista
  5. Hei beibe! Mites ennakkotehtävät edistyy?!

    VastaaPoista
  6. Kyllähän ne edistyy..puolet valmiina,nyt pidin taukoa 2 päivää.kyllä se tästä!

    VastaaPoista