lauantai 13. maaliskuuta 2010

Kevät päivä



Maalattu pönttöuuni





Etsi kuvasta Sarkku-kissa




Oih, minä ja Alfa rakastetaan siivousta ja asioden suunnittelua, niistä vaan saa niin hyvän mielen, jotenkin omituisella tavalla...Lauantai aamu sujui leppoisasti siivouksen lomassa. Avattiin terassi kausi siivoamalla se, nauttimalla kahvit ja suunnittelemalla tulevaa siellä. Aurinko lämmitti niin mukavasti, oli jo hetken sellainen 'kesä' fiilis.Kissatkin oli jotenkin mielissään terassin käytöstä ja hengailivat siellä innokkaasti. Kävin myös Fridan kanssa todella pitkällä lenkillä ja takapuoli huutaa taas hoosiannaa. Kun pääsin kotiin, oli Alfa reippaana miehenä tehny superhyvää linssikeittoa, ihan luksusta.
Nyt iltasella kun Frida on saatu yöunille, olisi mun tarkoitus maalata olohuoneen pönttöuuni vähän raikkaamaksi. Katotaan miten käy.

Alfan linssikeitto:

5 porkkanaa
7 perunaa
1 parsakaali
1 paprika
1,5 dl punaisia linssejä
1,5 dl vihreitä linssejä
Loraus soijakastiketta
paprika maustetta
yrttisuolaa
mustapippuria


Kuori ja pilko perunat ja porkkanat. Laita kattilaan kiehumaan, anna kiehua n.20 min. lisää vihreät linssit ja mausteet,anna kiehua 5 min. Pilko ja paloittele paprika ja parsakaali. Lisää punaiset linssit, parsakaali, paprika ja anna kiehua vielä 15 min. Mausta pippurilla.




Me and Alfa just love cleaning and planning things, you'll just get really good mood in a weird way...Our saturday morning went nicely cleaning. We opened terace season by cleaning terace, drinking coffees there and planning the future. Sun was warming and for a while it was that 'summer' mood going on. Our cat's where exited also of terace and they where hanging there like humans. Me and Frida went also really loong walk, when we got home Alfa had made really good lentil soup, luxurious.
Now in evening I'm going to paint our oven little bit fresher, let's see how it goes.


Alfa's lentil soup

5 carrots
7 potatoes
1 broccoli
1 sweet pepper
1,5 cup of red lentil's
1,5 cup of green lentil's
soy sauce
sweet pepper spice
herb salt
black pepper

Peel and chop carrots and potatoes. Put them on pan with water and let them boil 20 minutes. Add green lentil's and spices, boil 5 minutes.Peel and chop sweet pepper and broccoli. Add red lentil's, broccoli and sweet pepper and boil another 15 minutes. Now soup is ready! Spice up with little bit black pepper.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti